Oct 31, 2009

First time join contest as newbie in blogging..(",)

Hai..semua!! (padahal xde sapa pon follow blog aku lagi..berangan jer kan..hehe)

Anyway, hari ni aku free sgt memandangkan Alim pun masih di kampung & husband pulak dah pegi keje.so, since smangat utk ber'blogging' ni masih berkobar2, aku telah terjengah ke blog ni..and kebetulan ada satu contest yg masih open and today is the last day for entry..iaitu sehingga jam 11.59 malam nanti..and aku still have 5 hours to submit my entry..Contest ni memang menarik dan aku amat tertarik untuk join..so , don't waste our time..let's check out..

Sapa yang berminat nak join contest bleh la visit sini :


Let me introduce my son first

Nama : Muhammad Alim Dzakwan bin Mohd Norakmar
Umur : 1 tahun 4 bulan

dan inilah antara senyuman2 yang selalu membuat aku terkenang & tak dapat nak berenggang dengan dia walaupun sesaat...
ni masa umur alim 4 bulan..time tido pon senyum..

ini pun masa 4 bulan..senyum gumbira sangat..

masa 4 bulan...senyum ala2 mama kecik2 dulu

masa 8 bulan..senyum kesejukan..

masa umur 1 tahun..senyum mengejek...hehe

masa umur cukup 1 tahun..senyum sebelum nak nangis..


masa 1 tahun 1 bulan..senyum kat mamak kedai nasi kandar..

ni masa 1 tahun 2 bulan...senyum nakal sambil buang barang keluar dari troli..

masa umur 1 tahun 3 bulan...senyum 'alim' sebab pakai tudung..hehe

masa 1 tahun 3 bulan..senyum malu2 kucing..hehe

1 tahun 3 bulan..senyum happy nak balik kampung

gambar terkini alim 1 tahun 4 bulan..senyum nak mengorat..pheewwwiitt

Wahh..banyak gak gambar aku post ni..total 12 photo = 12 jenis senyuman Alim..hehe Harap2 ada rezeki la walaupun dah last2 minit ni..tapi, kalau xmenang pon xpe, at least aku dah buat entry pasal senyuman alim untuk tatapan masa depan aku nanti..hehe

Kalau nak tau hadiah yang ditawarkan & syarat2 please check kat bawah ni..

Hadiah yang ditawarkan adalah:

Pemenang Utama x 1 org:

Outdoor fotografi selama 1 jam

~unlimited shots~

~1 sticky album dengan 20kpg gambar terbaik~

******************

Pemenang sampingan x 2 org:

Voucher fotografi SMILEYKIDZ bernilai RM50


So apa tunggu lagi???

Sertai online contest ini sekarang. :)

Online contest ini di buka dari tarikh:

15th Oktober 2009 - 31 Oktober 2009 jam 11.59mlm.

Terbuka kepada si comel berusia 1day - 4 thn sahaja.

Cara2 penyertaan?

  • Jadi Follower SMILEYKIDZ dan Add SMILEYKIDZ di dalam bloglist anda - (done)
  • Letak banner contest ini di sidebar blog anda dengan link ke entri ini - (done)
  • Buat entri mengenai Online Contest ~ Senyuman Ceria Si Comel ini di dalam blog anda- (done)
  • Kemudian, upload gambar si comel di dalam entry tersebut dengan senyuman yang paling ceria/happy/sweet. TETAPI hanya SATU (1) gambar terbaik akan di nilai. - (done)
  • Jangan lupa nyatakan nama si comel dan umurnya. - (done)
  • Dalam entri tersebut pastikan anda mention dan link ke SMILEYKIDZ .- (done)
  • AMARAN: no link back will be disqualified
  • Bila anda dah puas hati dengan entry tu, TINGGALKAN komen dan LINK entry tersebut di dalam ruang komen entry online contest ini. - (done )
  • Tetapi sebelum itu..sila baca syarat2 penyertaan di bawah:
Syarat-syarat Penyertaan dan disclaimer:
  • Terbuka kepada semua mommies/daddies yang mempunyai anak berusia 1hari - 4 tahun.
  • Anda boleh upload seberapa banyak gambar senyuman si comel TETAPI hanya SATU (1) gambar terbaik akan di adili.
  • Dalam gambar2 tersebut, mestilah gambar INDIVIDUAL. Kalau ada 2 orang dalam gambar itu, secara automatik gambar itu tidak akan di adili.
  • Kalau anda ada lebih dari seorang si comel, boleh upload gambar mereka tetapi MESTILAH gambar INDIVIDU tau!!
  • Entry anda HANYA akan di adili oleh SMILEYKIDZ.
  • Keputusan peraduan ini adalah MUKTAMAD.
  • Penyertaan dibuka dari 15th Oct 09-31th Oct 2009, jam 11.59pm.
  • SMILEYKIDZ akan memula sesi penilaian pada bila2 masa.
  • SMILEYKIDZ akan meninggalkan komen di dalam entri anda setelah diadili.
  • Sebarang pertukaran gambar selepas di adili tidak akan di ambil kira
****************************************

Regards,

Yaniebest

2 comments:

  1. Salam Ziarah dari SMILEYKIDZ

    Terima kasih kerana menyertai ONLINE CONTEST~SENYUMAN CERIA SI COMEL.

    Entry anda telah di review.

    Good Luck!!
    :)

    ~nannoor
    SMILEYKIDZ photography

    ReplyDelete
  2. thanks..ada harapan nak menang x ni..hehe

    ReplyDelete